Περιεχόμενα
Αρχική
Ιστορικό
Ανακτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Το forum μας
Σύνδεσμοι
Κατηγορίες νέων
Επαφή
Φωτοθήκη
Αναζήτηση

Χρήστες online
Επισκέπτες online: 1

Μέλη online: 0

Σύνολο μελών: 930
Νεότερο μέλος: AgainstModernCannibals

Καλωσήλθατε
Καλωσορίσατε στο site του Συνδέσμου μας

ΣΕΡΡΕΣ Νο2
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός εκτάκτως και σήμερα Σάββατο 13/12, από 20:00-23:00. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην Κυριακάτικη εκδρομή στις Σέρρες, με τον πανσεραϊκό, να περάσουν το αργότερο σήμερα από τα γραφεία του συνδέσμου, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2311200827.

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής, το πρωί της Κυριακής, δε μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα γίνουν δεκτές, καθώς οι θέσεις που απομένουν είναι συγκεκριμένες και λίγες σε αριθμό..!!

http://www.ierolohites1970.gr/news.php?readmore=402

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Εκδρομή στις Σέρρες-Γενική Συνέλευση
Ο Σ.Φ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ανακοινώνει πως διοργανώνει εκδρομή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον πανσεραϊκό στις Σέρρες. Για εγγραφή στην εκδρομή μπορείτε να περνάτε καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ.Τριάδας) τις ώρες 20:00-23:00. Επίσης για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2311200827 τις ίδιες ώρες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ’ΑΚΟΛΟΥΘΩ !!!

Υ.Γ. Την ερχόμενη Τρίτη συγκαλούμε έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία θα θέλαμε να δώσουν το παρόν ΟΛΟΙ !! Οι καταστάσεις που βιώσαμε από την περασμένη καταραμένη χρονιά, αλλά και το καλοκαίρι που πέρασε, με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ να κρέμμεται στην κυριολεξία από μια κλωστή, επιφέραν ένα σωρό προβλήματα που καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια, αρχικά για την ίδια την ομάδα, και φυσικά κατ’επέκταση, σε κάθε ζωντανό κύτταρο της, όπως είναι και οι ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ... Είναι πολλά αυτά στα οποία αναζητούμε λύσεις... Την Τρίτη ΠΡΕΠΕΙ να βρεθούν !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσα από τα μέλη μας έχουν εκκρεμότητα με τα καρτελάκια τους για το μπάσκετ ότι μπορούν από αύριο Τρίτη να περάσουν από τα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ.Τριάδας) για να τα παραλάβουν.

Επίσης όσοι δεν έχουν ακόμη εκδόσει διαρκείας για τη φετινή σεζόν στο μπάσκετ και ενδιαφέρονται να το κάνουν, υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές που ισχύουν, είναι 50€ για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου. Για τα μη τακτοποιημένα μέλη ή για νέες έγραφες, η τιμή είναι 70€ (50€+20€ για εγγραφή στο σύνδεσμο και συνδρομές ενός έτους).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε και στο επίσημο mail του συνδέσμου (ierolohites1970@gmail.com), στις επίσημες σελίδες μας σε Facebook & Twitter, όπως και στο τηλέφωνο του συνδέσμου, στο 2311200827.

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΟΙ ΝΕΕΣ ΖΑΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

...περισσότερα...

ΑΛΗΤΕΙΑ
Μετά το αξέχαστο σε όλους μας, σακουλάκι με τα σπόρια για το οποίο κάποτε τιμωρήθηκε (!!) η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, σειρά είχε σήμερα, ένα ακόμη αίσχος εις βάρος της ομάδ...
...περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ
Aπό την αρχή της χρονιάς, έχοντας επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα στηρίξαμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με όλες μας τις δυνάμεις.
...περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ παοκ
Μετά απο συνεννόηση με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενημερώνουμε τα μέλη μας καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, για τα εξής:

Όσοι ενδιαφέρονται να εκδόσουν καρτελάκι διαρκείας του μπάσκετ για τη φετινή σεζόν και παράλληλα θέλουν το διαρκείας τους να ισχύσει και για το ματς με τους φιλοξενούμενους της πόλης, παρακαλούμε να προσέρχονται απ'τα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ.Τριάδας), το αργότερο μέχρι σήμερα το βράδυ Τετάρτη 15/10... Από το βράδυ της Τετάρτης και μετέπειτα, φυσικά και συνεχίζουμε τις εγγραφές για διαρκείας, αλλά δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τα εκδόσουμε εγκαίρως, ώστε να ισχύσουν και για το συγκεκριμένο ματς της 2ης αγωνιστικής με τους αλλόθρησκους...

Επίσης από σήμερα Τετάρτη 15/10, στη διάθεση μας θα έχουμε και τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα, ,στην τιμή των 10 ευρώ για τα μέλη του συνδέσμου.

Υ.Γ ΟΛΟΙ στο γήπεδο για να πατήσουμε τους αιώνια ρουφιάνους και κομπλεξικούς της πόλης Μας
Υ.Γ1 Ψεκάστε τους, Σκουπίστε τους...


ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ

Breaking The Rules Since 1970

Δευτέρα 6 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΑΝΟΙΧΤΑ
Επειδή μεσοβδόμαδα έχουμε μάχη να δώσουμε και απαιτείται οργάνωση και σχέδιο δράσης,
ΕΚΤΑΚΤΩΣ, τη Δευτέρα 6 ΟΚΤΩΒΡΗ τα γραφεία θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ 8-11.
Επίσης διαθέτουμε ακόμα εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ της Τρίτης με το χανούμι.

Υ.Γ Όλοι κοντά στην ομάδα,Όλοι στο Nick Galis Hall
Υ.Γ 1 .......Χανουμάκι βρομερό..........

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ χανουμι
Όσα μέλη του συνδέσμου έχουν εκκρεμμότητες με τα διαρκείας του μπάσκετ, μπορούν να περνάνε από τα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ. Τριάδας), ώστε να παραλάμβανουν τα καρτελάκια τους!

Επίσης ενημερώνουμε οτι έχουμε παραλάβει τα εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ της Τρίτης με το χανούμι, τα οποία επίσης διαθέτουμε...

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή στην Φλώρινα για τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ με τον φιλώτα. Πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου, Κων/πόλεως 2 και Αγίας Τριάδας γωνία (2311.200.827) και στους Ιερολοχίτες Πολυκάστρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57.

Δεν θα σε αφήσω ποτέ.....

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ...


ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

Ανακοίνωση Συνδέσμων ΑΡΗ
ΑΡΗΣ,το σωματείο των θαυμάτων,της παράνοιας,της λεζάντας και των προβλημάτων,που σκάνε καθημερινά με ρυθμούς χιονοστιβάδας. Πριν καλά καλά προλάβουμε να ηρεμήσουμε από την απόλυτη ξεφτίλα της περασμένης Κυριακής,βρισκόμαστε και πάλι αντιμέτωποι με τις γνώριμες για τον ΑΡΗ δημοσιουπαλληλίστικες νοοτροπίες. Ο Χάρης Παπαγεωργίου,ο οποίος παραιτήθηκε(ή μήπως όχι)θέλει λέει να επιστρέψει στην προεδρία του Α.Σ.Γιατί ρε συ Παπαγεωργίου;Επειδή κατά τη θητεία σου έμειναν όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη στο έλεος του θεού,με αποτέλεσμα να κλείνουν κολυμβητήρια και γυμναστήρια;Ή μήπως για να ολοκληρώσεις το ανύπαρκτο χορηγικό σου πρόγραμμα;Τέρμα τα παραμύθια και ο πρόλογος.Εσύ δεν έφερες ρε τον Γαλανό και του εμπιστεύτηκες το ποδοσφαιρικό τμήμα;Πώς γίνεται να τον αδειάζεις την επόμενη μέρα βγάζοντας φωτογραφίες με επίδοξους ''επενδυτές'';Εσύ με την αδράνεια και την κωλυσιεργία σου και τις παράξενες εξαφανίσεις σου εμποδίζεις τις εξελίξεις στο θέμα της εκκαθάρισης,στο θέμα των μεταγραφών,στην εξυγίανση της ομάδας.Μοναδικό σου μέλημα το ποσοστό,που θα λαμβάνει ο Α.Σ από το ποδόσφαιρο,αφού είναι το μοναδικό έσοδο με το οποίο μπορείς να διοικήσεις.Έτσι διοικεί και η κουτσή Μαρία Παπαγεωργίου... Από την άλλη και εσύ Γαλανέ μας κούρασες με τα έρχομαι-φεύγω,κούρασες με τις μεταγραφές που έρχονται και τελικά δεν έρχονται ποτέ...Αν δεν το κατάλαβες δεν σε έφερε κανείς με το ζόρι στην ομάδα.Εσύ βγήκες μπροστά με δική σου βούληση και τώρα εσύ είσαι υποχρεωμένος να τα λύσεις όλα και να δεσμευτείς γραπτώς για όλα...από την εξασφάλιση της ανόδου,μέχρι την ομαλή εξέλιξη της εκκαθάρισης... Τα νάζια,τα μούτρα και οι ξινίλες στις δουλειές σας και στα σπίτια σας,όχι στον ΑΡΗ... Οι Σύνδεσμοι SUPER 3 ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ CLUB 1914 YELLOW CLUB

Σύνδεση
Username

PasswordΔεν είστε ακόμη μέλος;
Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ζητήστε νέο εδώ.

Πίνακας Ανακοινώσεων

27/04/2014 10:47
ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΑΚΗ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ? ΚΑΤΑ ΤΙΣ 1-4.00' ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ. ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΚΤΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

13/03/2014 21:31
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ,ΚΙ ΣΤΑ 1.100 ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΡΙΕΣ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.

08/03/2014 21:35
ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΛΕΚΑΚΙ SECURITY.ΚΙΤΡΙΝΑΚΙ
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΑΔΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥ..ΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ.ΤΑΜΕΛΕ.

02/03/2014 12:37
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΙΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΑΡΗΣ-ΙΔΕ
Α-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣΘ1.

02/03/2014 12:29
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΑΠΙΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΡΑΣΕΙ" .Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ.

22/02/2014 16:11
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΔΑΤΕ? ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ. ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΗΣΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΤΛ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.

16/02/2014 23:07
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΛΑ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ,ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ Θ1,

16/02/2014 23:02
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ.

26/01/2014 20:13
ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΚΑΛΙΝΕΣ .ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΙ ΑΠΛΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ... ΑΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

01/01/2014 22:08
Ο Σ.Φ ΑΡΗ Ιερολοχιτες ευχεται χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολα τα αδερφια! 1914-2014 100 Χρονια ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ... ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970